Glutenvrije oaties Verkade

Laatst had ik het er al over gehad in mijn blog over het glutenvrije foodfestival. Verkade brengt glutenvrije oaties op de markt. Tijdens de markt werd er flink van uitgedeeld en konden we allemaal deze heerlijke koekjes proeven. Maar het allerbelangrijkste was dat onze dochter ze kon proeven. En naast het feit dat het meisje van Verkade heel lief was, een hele mooie gele Verkadejurk aan had en dat ze graag met Ise op de foto wilde waren haar koekjes ook heerlijk! Ise smulde ervan en heeft menig rondje langs het dienblad gemaakt… En vandaag tijdens het boodschappen doen werd ik aangenaam verrast. Tussen de gewone koeken stonden dan nu eindelijk de glutenvrije oaties van Verkade.

Dat maakte het boodschappen doen vandaag extra leuk. Vaak als ik weer een nieuw glutenvrij product ontdek in de supermarkt, neem ik het mee en proberen we het. Dat proberen is nu helemaal niet aan de orde. Het is meer een kwestie van gelijk met een kopje thee aan de koek! Het gezicht van mijn dochter toen ik de koekjes liet zien begon helemaal te stralen. Ze wist het zich allemaal nog heel goed te herinneren en kon niet wachten om er weer van te smullen.

En de smaak….? Tja, daarover valt natuurlijk te twisten, maar wij vinden ze in huis allemaal lekker. Naast de iets grovere structuur kunnen wij geen verschil ontdekken met gewone koeken. De koeken zijn knapperig, ruiken en smaken naar echte koek en een pak is ook zo op…

Zijn de koeken ook echt glutenvrij? Ja! Verkade garandeert dit. De koeken zijn gemaakt van glutenvrij havermeel. En wat doen ze met de prijs? Normaal gesproken kost een pak 2,49 euro. Dat is prima te doen. Maar vandaag kreeg ik 15% korting op de Verkade producten, dus kwam het pak op 2,12 euro. Dus in de gaten houden die Verkade bonusweken… Vooralsnog zijn de koeken alleen verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Zeker de moeite waard om daar even een boodschap te doen dus. Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s