Mister Freed glutenvrije crackers

En ook laatst tijdens het boodschappen doen tegengekomen: Mister Freed glutenvrije crackers. Ze lagen gewoon in de schappen tussen de “normale” crackers. Ze vielen me gelijk op. Bij opzoeken op internet kwam ik erachter dat ze reeds deze zomer in de schappen lagen bij de Albert Heijn, maar bij onze Albert Heijn had ik ze nog niet gezien tot een week of wat terug. En vandaag zag ik dat ze deze week in de bonus zijn. Dat herinnerde mij eraan dat ik er nog aandacht aan zou besteden.

De crackers zijn met de hand gebakken op basis van hoge kwaliteit biologische ingrediënten. Er wordt alleen maar gebruikt gemaakt van traditionele granen zoals gierst en teff en superfoods zoals chia-, sesam- en lijnzaad. Een cracker zonder zonder kunstmatige troep erin! Ze zijn ook nog eens laag in suiker. Er zitten 6 crackers in het doosje.

Mijn dochter heeft ze geproefd en vond vooral de verpakking erg leuk. De smaak van de crackers is meer dan prima. Ze vond ze heerlijk. De crackers zijn lekker om te beleggen, maar ook lekker om zo op te eten. Wij hadden er smeerkaas opgedaan. Een prima combi. En met één cracker, een portie fruit en een glas melk was haar buikje gevuld na het ontbijt. Voor kinderen is de cracker alleen wel erg krokant. Ze vond hem een beetje “hard” om te eten. Daar gaf ik haar gelijk in. Ik had er zelf echter geen moeite mee, maar ik kon het me wel goed voorstellen. Echter, wij vinden Mister Freed zeker een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s