By Lima in Haarlem

Gisteren ging ik noodgedwongen mijn huis uit. De buitenmuren van ons huis worden momenteel flink bewerkt en binnen in huis is dat net zo flink te horen. Voor mij de ideale gelegenheid voor wat Sinterklaas inkopen en om even inspiratie op te doen in Haarlem. Want dit vind ik een heerlijke stad, wat kom ik hier toch graag! En wat is het toch heerlijk als je op je gemakje door een stad kunt lopen en kijken. Ik heb echt genoten gisteren. Graag vertel ik je over mijn lunch/werkplek van die dag, By Lima mijn hotspot in Haarlem. Omdat je hier rustig in je eentje met je laptop kunt zitten werken onder het genot van een lekker kopje thee, maar omdat je hier ook heerlijk kunt lunchen en borrelen met vrienden of met je kids (die borrel maar even niet dan…).

By Lima is een restaurant waar je langs kunt komen voor ontbijt, lunch of een borrel. Ze maken heerlijke en gezonde cold pressed juices, smoothies en taarten. Want hun motto luidt: een gezonde levensstijl maakt het leven zoveel mooier! Bijna alles wordt zelf gemaakt en zoveel mogelijk met biologische seizoensproducten van lokale leveranciers. Ze proberen zoveel mogelijk E-nummers en geraffineerde suikers te vermijden. Daar word ik erg blij van. En je raadt het misschien al… door het werken op deze wijze gaat de deur naar glutenvrij eten ook open. Op de menukaart staat dat al gelijk aangegeven. Ze weten hier waar het om gaat bij glutenallergie en dat geeft mij als moeder van een glutenvrij meisje een veilig gevoel. En fijn om een plek te hebben waar we samen kunnen lunchen tijdens een momentje Haarlem.

Over gezellig samen lunchen gesproken, By Lima heeft ook lunch- en borrelplanken om te delen. En wat bovendien nog heel praktisch is aan By Lima, is dat je alles ook to go kunt meenemen. Maar ik zat hier even lekker voor mezelf en nam een heerlijk broodje carpaccio wat me geserveerd werd door hele vriendelijke meiden. Ik heb echt lekker gezeten en gegeten. Ik ben fan!

By Lima aan de Zijlstraat 65 in Haarlem is open van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag vanaf 09.00 tot 18.00 uur. Ze zijn bereikbaar onder 023-583 5993.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s