De Glutenvrije Winkel

Vorige week bracht ik voor het eerst een bezoekje aan de glutenvrije winkel in Amsterdam. Ik had met alle festiviteiten die de komende maanden spelen wat extra bakproducten nodig, tijd om inkopen te doen! Ik had al vaak van de winkel gehoord, maar nog nooit geweest. Ik reed er vlot op af met de navigatie en kon makkelijk voor de deur parkeren. Is wel zo handig als je met de auto moet.

Een maal binnen in deze gezellige eetwinkel, was ik aangenaam verrast over de inrichting van de shop. Wat een leuk pand en alles zo prima uitgestald. Maar vooral, wat een ruime keuze aan producten. De medewerkster wilde graag helpen, was erg vriendelijk. Ook verrast was ik door het aanbod van verse producten en allerlei lekkers voor ontbijt en lunch. Ik las op hun website dat er op veel dagen vers brood wordt geleverd, ook een fijn aanbod lijkt me. Ik was vroeg, dus dat brood was er nog niet. Moet ik toch snel weer eens heen…

Bovendien las ik dat elke 1ste woensdag van de maand het Mama’s café in de winkel is. Hier kan je onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers andere moeders ontmoeten en samen met hen ervaringen, recepten, tips en trucs delen. De glutenvrije winkel is gevestigd op de Pretoriusstraat 37 in Amsterdam. Openingstijden zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur en op donderdag van 09.00 tot 19.00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s