Heerlijk!

Graag deel ik met je een van mijn favoriete bio winkels in de Zaanstreek “Heerlijk”. Heerlijk is een biologische supermarkt met eigen producten zoals olijfolie, noten, muesli ’s, superfoods, thee, honing, koekjes als assortiment, allemaal van biologische kwaliteit die je kunt herkennen aan hun eigen label. Heerlijk importeert maar maakt daarnaast ook heel veel zelf. Van mooie taarten, vers brood, zeer smakelijke koeken (ik nam flink wat zakjes mee…) tot heerlijke maaltijden. Zo heeft Heerlijk de maaltijd van de dag. Dit is een gezonde maaltijd, vers bereid, die je thuis alleen even warm hoeft te maken. Elke dag is er vers brood, zijn er mooie groenten en fruit zoveel mogelijk uit het seizoen en een flink assortiment zuivel, yoghurt, karnemelk en vla in glas. Kaas, toetjes en echte jersey koeienmelk.

Breed assortiment

Op de brood- en banketafdeling zijn speltbroden, huisbruin, echt desem, zadenbrood of een heerlijk rozijnenbrood te krijgen. Maar ook bakt Heerlijk op verzoek en bij ruim op tijd aangeven glutenvrij brood. Qua banket verkoopt de winkel lekkere taarten (ook glutenvrije), maar ook hartige kost zoals kaasbroodjes en quiches. Alles is dus aanwezig voor je dagelijkse boodschappen, maar zeker ook de bijzondere boodschappen als amandelmeel, vanille extract en superfood. Regelmatig verschijnen nieuwe producten in het assortiment. Ook heeft Heerlijk een ruime keus aan glutenvrije producten.

Cadeautje?

Ik kwam vandaag binnen op zoek naar een leuk pakket in plaats voor een bloemetje voor een bezoek aan vrienden en slaagde al snel. Genoeg pakketten om uit te kiezen en anders stel je gewoon zelf wat samen of je geeft een kadobon. Voor persoonlijke verzorging kan je hier ook van alles vinden, ook een leuk cadeautje.

Enige nadeel is dat ze geen webwinkel hebben. Ik denk dat die erg goed zou lopen. Maar gelukkig kan ik regelmatig even langs bij de Zaanweg 69 in Wormerveer… Door de weeks geopend van 09.00 tot 18.30 uur en op Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s