Back to Basics’ glutenvrije pizza

Aan de Zijlstraat 35 in Haarlem gingen wij afgelopen zaterdagavond uit eten bij pizzeria Back to Basics. Een biologisch feestje op een feestelijke avond. Manlief was jarig en dat moest gevierd worden! We hadden gereserveerd via de website en konden bij de opmerkingen aangeven dat we graag een glutenvrije pizza wilden bestellen. Als je dit minimaal twee uur van tevoren doet, kan je hier gewoon aanschuiven.

We kregen een plek helemaal achter in het restaurant aan een echte familietafel. Lekker groot met banken eromheen, ideaal voor met onze kinderen. We bestelden twee borden met anti pasti vooraf, allemaal glutenvrij, want daar werd uit de keuken heel keurig nog even navraag over gedaan. Heerlijk! Gegrilde groenten met wat kazen en vleeswaren. Fijn dat ons meisje ook een aan het voorgerecht mee kon doen.

De glutenvrije pizza die kwam overtrof onze verwachtingen. Wat een heerlijke pizza, met een krokante pizzabodem. Een grote glimlach op het gezicht van ons meisje. De pizza was zo groot, dat we de helft mee naar huis kregen, dus die ligt nu in de vriezer om nog een keer op te warmen. Wat zo fijn was, was dat ze nog even vertelde dat ze eerst de oven hadden schoongemaakt, voordat de pizza erin ging. De keuken weet hier duidelijk waar het over gaat bij een glutenallergie. En dat geeft altijd een heel veilig gevoel. En bij het naar huis gaan vroeg de kok of ze had genoten van de glutenvrije pizza. Fijn, deze interesse!

Maar ook wij hadden genoten van de heerlijke pizza’s De ambachtelijke pizzabodems die dagelijks vers worden gemaakt, worden uitsluitend belegd met biologische tomaten, verse groenten en eerlijke producten en worden bereid in de handgemaakte houtoven. En dat proef je! Onze pizza’s waren echt heerlijk. Er is nog meer te bestellen naast de pizza’s, maar daar hebben wij nog niet van genoten, maar dat gaan we zeker nog een keer doen.

Mocht je ook een keer hier willen eten, Back to Basics is geopend van woensdag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur.

Een gedachte over “Back to Basics’ glutenvrije pizza

  1. Pingback: Glutenvrij Haarlem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s