Met Zonder

Goed glutenvrij nieuws! In Amsterdam is vanaf 17 december een nieuwe glutenvrije bakkerij geopend. Met Zonder bakt handmatig volgens eigen receptuur glutenvrij, koemelkvrij, lactosevrij en (geraffineerde) suikervrij brood en gebak.

Met een assortiment bestaande uit onder meer Cheesecake, carrotcake en citroenmeringue taart biedt Met Zonder de klant een klassiek assortiment. En met creaties zoals pecantartelettes, boosters van vijg en walnoot, chocolade-bloedsinaasappeltaart, perencrumble en kruidbonkies laten ze nieuw aanbod zien.

Daarnaast maakt de bakkerij verse zaden-pitten, noten-rozijnen en dadel-vijgenbroden met als basis veelal biologische, glutenvrije melen samen met gist, vlokken en zaden. Geen ruimte in de broden voor broodverbeteraars, suiker, vet, melkproducten en E-nummers. Klinkt goed toch? Hou je ook van puur eten of heb je coeliakie, ga dan net als ik binnenkort eens een kijkje nemen op de Baron G.A. Tindalstraat 148 op Zeeburg in Amsterdam van woensdag t/m zaterdag van 8.30 tot 16 uur. Ik ben benieuwd!

1396994_579673235402439_1171967644_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s