Rijstpops, een goed begin

Een snel, gezond, suikervrij ontbijt voor mijn kids zijn rijstpops. Ik koop ze bij een biologische winkel en mijn kids smullen ervan. Ze zijn ook al dol op de rijstpops van chocolade van een bekend ontbijtmerk, maar er zit veel suiker in deze pops en daar willen we zoveel mogelijk van weg blijven. Vandaar dat ik zocht naar een lekker alternatief. Dat heb ik gevonden in de vorm van deze rijstpops. Ze zijn er bij mijn biowinkel in de smaken naturel, bosvuchten en honing. Helaas is de laatste variant niet glutenvrij.

IMG_1282.jpg
Bosvruchten rijstpops

Hoe te eten?

Je kunt de pops eten in een kommetje met een beetje melk (kies zelf welke melk je daarvoor neemt). Dat is wel de makkelijkste manier. De melk krijgt de smaak van de bosvruchten of de honing. Bij de naturel pops doen we er soms wat pure chocolade vlokken of een halve theelepel cacao doorheen, niet teveel, maar dan krijgen de pops een lekker chocoladesmaakje en houden we het ontbijt glutenvrij.

En verder…

De rijstpops zijn echter ook heerlijk met een beetje fruit door wat kwark. Of we maken er zelf een soort “koekjes” van. Die recepten volgen nog. Want er is best wat mogelijk met deze lekkere, glutenvrij pops!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s