KidZcity

Onze voorjaarsvakantie begon al op de vrijdag. Ik dacht deze dag eens goed te benutten door alvast naar een indoor speelparadijs te gaan, dan hoefde ik die niet in de grote drukte op te zoeken. Dat bleek een goed idee! En omdat ik niet naar de reeds bekende speelparadijzen in de buurt wilde gaan zocht ik het wat centraler in ons land op, namelijk in Utrecht. Super handig als je ook eens met vrienden of familie elders uit ons land af wil spreken en je zoekt een centraal speelpunt… Dus KidZcity was het!

Grootste hal van de randstad – Reeds één maal eerder had ik deze plek bezocht, maar toen had ik nog slechts twee kinderen en waren deze nog redelijk jong. Nu was de oudste niet mee, want die had nog een schooldag, maar de andere drie (5 – 10 jaar) hebben plezier voor vier gehad. Bij binnenkomst wordt je al overrompeld dor de grote hal, het is de grootste hal van de Randstad. Je kunt twee kanten op en aan beide zijden is genoeg voor elke leeftijd te doen. De hal staat bol van verschillende attracties, van botsautootjes en glijbanen tot lasergames en een safaritrein. En daar hoef je niet apart voor te betalen. Dus ze mogen lekker overal in.

Zelf consumpties meenemen en glutenvrije patat – Ze doen ook niet moeilijk over het meenemen van eigen consumpties, maar er is ook genoeg te krijgen in het restaurant boven. Een echte maaltijd is niet helemaal de bedoeling, maar kleine hapjes en wat te drinken zijn geen probleem. Bovendien zijn de frietjes glutenvrij. Maar het overige glutenvrije aanbod is niet overweldigend. Toch snel weer ongezond en dat is toch altijd jammer. Een glutenvrije tosti of glutenvrije poffertjes zouden al heel fijn zijn… Maar goed voor de gluten eters onder ons zijn er wel panini’s, tosti’s en broodjes te krijgen.

Aanrader! – De akoestiek in het pand is goed, ik vond het “geschreeuw” reuze meevallen. Ik had een prima tafeltje om aan te zitten en had goed overzicht. Kinderen konden me makkelijk weer vinden. In deze hal waar bekende en moderne attracties elkaar afwisselen hebben wij ons een lange middag kunnen vermaken. Wil jij dat ook? KidZcity zit in Utrecht op de Vlampijpstraat 79 en is de hele voorjaarsvakantie open. Check hun website voor alle info!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s