Cantina Tex Mex 023

“Tex-Mex….Vette hap? Dit cliché helpen we graag uit de wereld. Wij gebruiken de beste, verse ingrediënten. Bij ons geen guacamole uit blik, geen kant en klare kruidenmengsels en geen salsa’s uit een potje. Alles wordt vers gemaakt. Iedere dag opnieuw. Wij proberen zo verantwoord mogelijk in te kopen. Dus geen vlees van stalkoeien, maar van gezonde buitengrazers, kippen die lekker buiten kunnen scharrelen en biologisch varkensvlees. En ook voor de vegetariërs valt er genoeg te kiezen. En de biologische Mexicaanse pepers en tomatillos? Die komen gewoon uit het Westland.”

Glutenvrij, vegetarisch en eerlijk eten – Na het lezen van deze tekst op de website van Cantina Tex Max 023 was ik wel erg benieuwd naar dit restaurant. Weer eens wat anders en bovendien een ruim vegetarisch aanbod evenals een ruim glutenvrij assortiment. Daar word ik blij van. Met een groepje vriendinnen toog ik richting Haarlem om eens te gaan proeven. En na een paar heerlijke fajita’s kan ik concluderen dat ik heerlijk heb gegeten en dat de ruime keuze aan heerlijk vers eten meer dan goedgekeurd is, ook door mijn tafelgenoten. De gerechten worden gezellig opgediend, je kunt zelf je fajita’s vullen en dat geldt uiteraard ook voor de taco’s en burrito’s. Het restaurant ademt een gezellige Mexicaanse, relaxte sfeer. Het enige nadeel dat ik kan noemen was dat de door ons bestelde wijn niet koud stond en wij dus een andere keuze moesten maken. Maar ik heb er weer een glutenvrij adresje bij waar je eerlijk kunt eten!

Gegevens – Cantina Tex Mex 023 zit op de kleine Houtstraat 13 in Haarlem. Via de website kan je reserveren. Aanradertje voor deze voorjaarsvakantie?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s