Ooo, wat was dit broodje lekker gisterenochtend, bananenbrood met amandelmeel. Hij ging bijna schoon op, blij dat ik vanmiddag bij de thee nog een plakje heb… Hij is lekker makkelijk om te maken de avond van tevoren. ’s Ochtends een combinatie van een kleine smoothie en twee plakken van dit bananenbrood en wij hadden een goed gevuld ontbijt! Moest em even delen. Daar gaat ie!
Wat heb je nodig voor 1 bananenbrood?
- 3 bananen
- 150 gram amandelmeel
- 1 ½ theelepel bakpoeder
- 3 eieren
- een snuf zout
- 2 eetlepels honing
- 1 handje noten: kies zelf welke je lekker vindt
- een snuf kaneel
- olie of bakspray om in te vetten
Wat ga je doen?
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Doe alle ingrediënten in de keukenmachine of blender en meng alles in enkele seconden tot een glad beslag.
- Vet je cakevorm in.
- Giet het mengsel in de vorm.
- Zet de cakevorm in de oven en bak het bananenbrood in 55 minuten gaar.
- Haal het bananenbrood uit de oven, laat afkoelen en dek af.
- Snijd het de volgende morgen in plakken om heerlijk van te genieten.