Glutenvrije lunch bij Stan & Co Utrecht

Een middag op stap met mijn twee meiden. Gezellig Utrecht in en altijd op zoek naar een goede glutenvrije lunchspot. Gelukkig had ik die online gevonden bij Stan & Co. Maar eens even proberen dus. Ondanks het feit dat we niet gereserveerd hadden, hadden ze gelukkig een tafel voor ons. Want wat was het druk toen we binnenkwamen. Dichtbij de open keuken waar de meiden lekker naar konden kijken zaten we gezellig aan een hoge tafel. We zagen op veel tafels een bordje met gereserveerd staan. Het is dan ook aan te raden om, met name in de weekenden, vooraf te reserveren. Want de moeite waard is het zeker!

Glutenvrij veel mogelijk – Bij binnenkomst valt direct het stoere industriële interieur op. Hier voel je je prima op je gemak om even een bite te pakken. De service bij Stan & Co was heel erg goed. De medewerkers die ons bedienden waren, zonder uitzondering, erg vriendelijk en behulpzaam. Ik had op de menukaart bij het kindermenu gezien dat kids een broodje appelstroop of Nutella konden eten en dit was ook voor ons glutenvrij meisje te regelen. Ze kreeg twee geroosterde broodjes met appelstroop en was tevreden. De oudste van de twee koos voor een tosti van spelt brood en ik genoot van een heerlijk broodje gravad lax. Bij navraag blijkt dat de meeste van hun gerechten ook glutenvrij te bestellen zijn. Super toch?

Menu van de open keuken – Wij konden zo de keuken in kijken en dat geeft ook vertrouwen. Ik zag hoe het glutenvrije broodje werd klaargemaakt en dat is fijn om te zien. Op de klaargezette borden konden we goed zien hoe de andere rijkelijk belegde broodjes naar de gasten gingen. Zag er goed uit allemaal. Er is een ruime keuze aan lekker eten, ook voor diner of voor de borrel. Vegetarisch of vlees van de Josper Grill, het kan allemaal. Wat ook nog leuk was is dat we na de lunch een Stan & Co ansichtkaart kregen om als we dat wilden te versturen. In ons geval erg leuk om dat aan de jongens thuis te doen. Kortom een aanrader dus!

Details – Stan & Co zit in het hartje van Utrecht op de Ganzenmarkt 16A en is op alle dagen van de week open. Op de website vind je alle info, het menu en lekkere recepten.

De openingstijden van Stan & Co:
maandag t/m woensdag: 10.00 – 0.00
donderdag: 10.00 – 1.00
vrijdag en zaterdag: 10.00 – 2.00
zondag: 11.00 – 0.00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s