We gaan de lente weer in met eten and we love it!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 100 gram quinoa
- 1 avocado
- 2 stuks gerookte makreel
- Een halve komkommer
- 100 gram eikenbladsla (melange)
- Zeezout kruiden
- Een eetlepel Philadelphia
Wat ga je doen?
- Spoel de quinoa goed af en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de avocado en de komkommer in blokjes.
- Leg de sla op twee borden.
- Scheur de makreel in kleinere stukken en leg deze over de borden sla.
- Verdeel ook de komkommer en de avocado over de salade.
- Maak van de eetlepel Philadelphia en een scheutje water en zeezout kruiden een dressing.
- Als de quinoa klaar is, giet je deze af en schep je die met een lepel over de rest van het bord.
- Hussel de salade een beetje met de dressing erdoor en je salade is klaar!