Pannenkoeken Paradijs Haarlem

Het Pannenkoeken Paradijs Haarlem is geopend sinds december 2016. Wij brachten er laatst een bezoekje na het afzwemmen van onze glutenvrije dame. Bij een belletje vooraf wist het personeel direct waar we het over hadden en  bleek er genoeg glutenvrij aanbod te zijn, in elk geval een pannenkoek voor onze afzwemster. En niet heel vervelend ook een kaart naast de pannenkoeken voor gasten die geen pannenkoeken willen eten.

Vervelen, hier niet! – Met mooi weer hoeven kids zich buiten niet te vervelen met trampolines, klim-en speeltoestellen en voetbaldoeltjes, maar ook met minder mooi weer (in ons geval) kunnen kinderen zich prima vermaken in de kelder van het restaurant waar een flinke speelkamer ingericht is. Een ruimte met onder meer tafelvoetbal, air-hockey, grote esda speelblokken, een grote 4 op een rij, WII en Playstation 4 met FIFA 17. Mijn boys waren tevreden…  Ook voor wat kleinere kinderen is boven een aparte ruimte ingericht.

Menu – Vanaf de lunch kan je terecht bij het Pannenkoekenparadijs. Met een ruime keuze aan lunchgerecht, pannenkoeken en hoofdgerecht en dessert moet je hier wel iets kunnen vinden wat je lekker vindt. Fijn dat er meer keuze is dan pannenkoeken alleen. Onze kleine meid ging voor een overheerlijke glutenvrije pannenkoek, maar aan tafel werd ook genoten van een lekkere burger en een heerlijke salade.

Het Pannenkoeken Paradijs kan je vinden in het Reinalda Park in Haarlem, Ook een bezoekje waard om daar in dit restaurant te genieten van een hapje en een drankje.

Je vind het Pannenkoeken Paradijs aan het Reinaldapad 10. Op de website kan je alvast het sfeertje proeven en het menu bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s