De Hollandse Raket; al geproefd?

Het raketje, wie kent het ijsje niet? Het bestaat al sinds 1962 (55 jaar oud!). Het merk OLA lanceerde het ijsje tijdens de opkomst van de ruimtevaart en niet zonder succes: de raket is een van de bestverkochte ijsjes van Nederland. Op Koningsdag, lanceerde het ijs merk een nieuwe variant op het populaire, gekleurde waterijsje van Nederland; de Hollandse Raket. Oftewel met de kleuren van de Nederlandse vlag.

OLA Hollandse Raket.jpg

Voor ‘t eerst – Dit is de eerste keer, sinds de introductie van de Raket 55 jaar geleden, dat het oer-Hollandse ijsje in een nieuwe kleur- en smaakcombinatie wordt uitgebracht. De Hollandse Raket bestaat uit de smaken framboos, citroen-limoen en cola. Een speciale ijscokar trok daarvoor op Koningsdag door de feestende mensenmassa in Amsterdam om het nieuwe Raketje te laten proeven.

Oud vertrouwd blijft – De Hollandse Raket ijsje is nu verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten voor €2,69 voor 12 Hollandse ijsjes. Het oude vertrouwde Raketje blijft gewoon verkrijgbaar. Enne, natuurlijk glutenvrij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s