Glutenvrije pannenkoek bij De Appel

Deze week had mijn glutenvrije meisje een studiedag van school. Lekker vrij! Met de oudste drie inmiddels op de middelbare school hadden we de dag heerlijk voor ons twee. Bij ons in de buurt was er net een klimpark geopend dat een vriendinnetje al had geprobeerd. Die uitdaging wilden wij ook graag eens aan en de invulling van onze dag was snel bepaald. Klimpark Twiske werd onze bestemming. Twee uur lang super leuke parcours gedaan met een tokkelbaan ter afsluiting. Goed uitgedaagd! Echt een top park. We hadden wel trek gekregen van het klimmen en besloten bij het naastgelegen restaurant De Appel een lekkere pannenkoek te verorberen. Super leuke tent, met vrolijke, enthousiaste bediening.

De glutenvrije pannenkoek wordt benoemd op de website van het klimpark, dus ik wist dat we daar terecht konden. Altijd fijn als je een keer onverwacht ergens heen wilt. Meestal bel ik van tevoren of we ergens glutenvrij kunnen eten, omdat het aanbod vaal niet vermeld staat. Nu had ik dat niet gedaan en we konden zo aanschuiven. Ook wel eens tof. Het overige aanbod op de menukaart is ook de moeite waard. Heerlijke verse smoothies en sappen.

Het restaurant heeft een groot terras en binnen ook genoeg ruimte gezellig om te zitten. Het interieur nodigt uit voor een gezellige middag en vroege avond. Je hond mag mee, ook wel een plus, want de omgeving is een heerlijk wandelgebied waar je je hond lekker kunt uitlaten om daarna gezellig op het terras of binnen een plekje te zoeken voor een heerlijke versnapering.

Echt aan aanrader dus! En de pannenkoek was een flinke jongen, met als topping heerlijke rozijnen. Met een blij meisje gingen ik weer richting huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s