Neve & Carey’s Ice Cream Shop

Feest vandaag! We konden glutenvrij schapenijs in een glutenvrij hoorntje halen bij Neve & Carey’s Ice Cream Shop. Heerlijk! Een fantastisch nieuw adres op een heel gezellig eiland De Woude. vanaf vandaag open!

Hun schapenijs is ijs zonder kunstmatige toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen en er worden geen conserveringsmiddelen in gebruikt. Schapenmelk heeft door zijn unieke samenstelling van zichzelf een heerlijk romige smaak. Daarnaast is schapenmelk licht verteerbaar en heeft het een gunstig effect op de darmflora. Geschikt voor mensen met koemelkallergie. Maar dus ook voor mensen met een glutenallergie. En als je dit dan in een glutenvrij hoorntje krijgt, dan is het feest!

De Woude is een gezellig eiland waar je met een pondje of met een bootje terecht kan. En als je dan dit eiland bezoekt, dan moet je echt even langs Neve & Carey’s Ice Cream Shop. De eigenaren zijn super lieve mensen, heel gastvrij en zich zeer bewust van voedsel allergieën. Hier kan je met een gerust hart heen. Open op vrijdag van 14.00 – 18.00 en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Wij wensen ze heel veel succes en plezier met hun nieuwe Ice Cream Shop!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s