Nieuwe glutenvrije bakker in town! Lex’ bakatelier.

Een nieuw adresje voor glutenvrij brood omarmen wij altijd, maar dit adres zeker. Want naast bakker Leo gaan wij ons brood nu ook halen bij het Lex’ bakatelier in Westzaan. Goedgekeurd door ons meisje, dat zegt wat! Lex heef naast zijn “gewone” bakkerij nu ook een bakatelier geopend waar hij naast glutenvrije haver broden ook veel ander glutenvrij lekkers bakt. De broden worden gemaakt op basis van haver, teff, maïs en tapioca en zijn verkrijgbaar in drie soorten; Puur Haver, Westzaans licht en Westzaans donker.

Maar naast de broden bakt Lex bollen, stokbrood, gevulde koeken, brownies en nog veel meer glutenvrij lekkers. Het brood blijft bovendien heerlijk na bewaren in de vriezer. Ik snijd de broden zelf, direct als ik thuis ben en vries ze dan in, in goede broodzakken. En weet je wat ook zo leuk is? Samen met restaurant Jongwijs organiseert Lex buutvrij glutenvrij; een feestje zonder gluten. Om gewoon naar een restaurant te kunnen gaan zonder hoeven na te denken over de gluten. Hoe fijn is dat? De eerste middag was uitverkocht, maar er komt een vervolg, dus houd de website van Jongwijs in de gaten.

Lex zijn glutenvrij lekkers is verkrijgbaar van donderdag tot en met zondag in Westzaan (J.J. Allanstraat 121) . 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s