Destino Rotterdam

Vorige week waren we in Rotterdam, een geweldig leuke stad. Die dag hebben we er niet veel van gezien, maar wel veel tennis… We wilden ’s avonds toch even gezellig uit eten en na wat speurwerk naar glutenvrije mogelijkheden kwamen we bij Destino terecht. Hun open Spaanse keuken, biedt veel glutenvrije mogelijkheden. En met hun speciale allergenenkaart waren we direct geïnformeerd over welke tapas we wel en welke we niet op tafel konden zetten. Dat komt lekker binnen. Hadden alle restaurants maar zo’n handige kaart! In deze, overigens ook prachtige ambiance, kunnen wij wel een avondje vertoeven…

Menukaart – De menukaart bevat vooral tapas, is seizoensgebonden en wisselt maandelijks. Daarnaast hebben ze ook nog een ruim assortiment dagelijks wisselende tapas buiten de kaart om. Elke dag iets nieuws dus. In het Spaanse restaurant aan de Zaagmolenkade in Rotterdam kiezen ze voor de beste producten van eigen bodem of streekproducten uit Spanje. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord. En dat is te proeven. Naast de klassiekers als jamón serrano, tortilla, quesos en calamares zijn ook moderne meer onbekende tapas als een bietensalade en gedroogde tonijn met avocado te bestellen. Leuk!

Spanje – De Nederlandse koks gaan vaak naar Spanje om daar inspiratie op te doen. Alle leuke en bijzondere restaurants die ze ontdekken, delen ze graag met je. Ze hebben per stad een aantal tips verzameld, geven aan wat zij daar het lekkerst vonden en ook kun je zien op welk moment van de dag je er het best heen kunt gaan. Dit delen ze allemaal op hun website. Wat ze nog meer delen zijn receptenkaarten die je in het restaurant vindt, maar deze zijn ook weer op de website terug te vinden. Is toch leuk als je zelf in de keuken aan de slag wilt gaan!

Gegevens – Iedereen kan gewoon binnenlopen bij Destino. Je kunt niet reserveren. Wij hadden van tevoren even gebeld of het druk was. Als er even geen plek is, kan je aan de bar even wachten onder het genot van een Spaanse tapa en een drankje.

Adres: Zaagmolenkade 37/38, Rotterdam / Buurt: Rotterdam Noord / Website: restaurant-destino.nl

Openingstijden keuken

Di t/m Do 17.30 – 22.00
Vr & Za 17.30 – 22.30
Zo 17.30 – 21.30
Ma GESLOTEN
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s